Meet our experts

Their knowledge, your tools.


failure and success go hand in hand. So do determination and success.

Our team of experienced professionals & experts

Άθα Σκοταρά
Photographer, videographer and content manager
Με Bachelor of Arts στη Φωτογραφία και τις Οπτικοακουστικές Τέχνες η εμπειρία της Άθας στη δημιουργία οπτικού περιεχομένου είναι ανεκτίμητη. Ξεκινώντας από τη δημιουργία πορτραίτων, μικρού μήκους βίντεο και εντύπων, έφτασε να δουλεύει στο περιοδικό μόδας ELLE, και να είναι υπεύθυνη  για τη δημιουργία φωτογραφικού και βίντεο (οπτικοακουστικού) υλικού για διασημότητες ή editorial μόδας.

Σήμερα είναι υπεύθυνη οπτικοακουστικού στο ETHNOS.GR ενώ παλαιότερα είχε συνεργαστεί με διάφορα brands όπως το Milkwhite Clothing Brand, Waistliners, Stathis Samantas . Παράλληλα δημιουργεί, παράγει και ανεβάζει πρωτότυπο υλικό σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες με στόχο να προκαλέσει το συναίσθημα και να πει μέσα από την εικόνα την κατάλληλη ιστορία.

Λάτρης της ανθρώπινης φύσης και της ιδιοτροπίας αυτής, είναι περήφανη που έχει καταφέρει να εντοπίσει, να πείσει και να φωτογραφίσει 3.000 φωτογραφίες δρόμου με  μετανάστες για τη διαφημιστική καμπάνια της Western Union. Μέσα σε όλα, βρίσκει τον χρόνο να βοηθήσει εθελοντικά στους Γιατρούς Του Κόσμου και στην ActionAid.
Χριστίνα Σακελλαρίου
Entrepreneur & philosopher
H Χριστίνα Σακελλαρίου είναι χημικός και απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επιμόρφωση στην Κοσμετολογία. Έχει μεταπτυχιακό από το London School of Economics στις Διεθνείς Εργασιακές Σχέσεις και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

Είναι υπεύθυνη εργοστασίου, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών της οικογενειακής επιχείρησης, COSMETIA – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΒΕΕ. Είναι επίσης εξωτερική συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το e-learning πρόγραμμα της Κοσμετολογίας. Ενώ διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της εταιρίας σσε πολλά επίπεδα, βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με τη ζωγραφική, να κάνει ταξίδια και βόλτες στη φύση από την οποία εμπνέεται.

Τα νέα λαδάκια-serum προσώπου που η εταιρία λάνσαρε πρόσφατα είναι τα αγαπημένα της προϊόντα γιατί προσφέρουν ολιστική φροντίδα στο δέρμα και στο πνεύμα. Το άλλο αγαπημένο της προϊόν είναι η Rona Ross D-Panthenol Cream καθώς όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει την έχουν αγαπήσει. Είναι μια κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απλή ενυδατική ως και για την ανακούφιση από ερεθισμούς. Είναι περήφανη που μαζί με την αδερφή της είναι τόσο δεμένες και συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση και συνεχώς την αναπτύσσουν.

Είναι επίσης περήφανη  - και αυτό αποτελεί προσωπική ικανοποίηση πέρα από εταιρική αναγνώριση - διότι παίρνουν μόνο θετικά σχόλια από τους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι πελάτες βιώνουν τη διάθεση που έχουν η Χριστίνα και η αδερφή της, Ελίνα, να τους κάνουν να νιώσουν όμορφα.
Βαλεντίνη Κυριακίδου
Public Relations & Image Manager for Oriflame Greece
Εδώ και 28 χρόνια εργάζεται στην πολυεθνική εταιρία καλλυντικών Oriflame. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρίας στην Ελλάδα, τον Μάιο του 1993, και έχει περάσει από τα τμήματα Administrations και Marketing.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει τη θέση PR & Image Manager - τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία, τα social media καθώς και τη διοργάνωση των μεγάλων event και συνεδρίων της εταιρίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Της αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, λατρεύει τον χώρο της ομορφιάς για τη δυνατότητα που δίνει σε γυναίκες και άνδρες να νιώθουν πιο όμορφοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει.  

Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά, 22 και 18 χρόνων. Και επειδή ένα full time πρόγραμμα ανάμεσα σε οικογένεια και εργασία χρειάζεται και εκτόνωση… «γεμίζει τις μπαταρίες της» παίζοντας τα τελευταία 8 χρόνια beach volley, χειμώνα-καλοκαίρι.   
Ειρήνη Λακούλη
DIgital marketer for Virality Consulting Services
Η Ειρήνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Χρηματοοικονομικά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Marketing Management από το Πανεπιστήμιο του Surrey στη Μ. Βρετανία.

Πλέον, με βάση την Ελλάδα, εργάζεται στη Virality Consulting Services, που ειδικεύεται στον χώρο της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων και της διαφήμισης, ως Social Media και Digital Marketing Manager. Με motto το «always thinking out of the box» δημιουργεί digital content (ψηφιακό περιεχόμενο) που τραβά το ενδιαφέρον και κινεί την περιέργεια του κοινού κάνοντας το σχετικό περιεχόμενο viral αναδεικνύοντας την παρουσία και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων και φορέων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που έχουν εμπιστευτεί τη Virality.

Στον ελεύθερο της χρόνο θα τη βρεις να περιπλανιέται στα σοκάκια της Αθήνας, είτε πίσω από ένα βιβλίο, να ταξιδεύει σε άλλες εποχές και να βιώνει τις ζωές άλλων. Είναι οπαδός του να δημιουργείς επιλογές ακόμα και όταν δε βλέπεις να υπάρχουν, και ας είναι λάθος γιατί πολύ απλά «όλα είναι διδάγματα».
Μαρία Κόλλια
Marketing & PR for Sofine / Athens Xclusive Designers Week
Η Μαρία Κόλλια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.  Μετά την αποφοίτησή της από το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης σπούδασε Επικοινωνία και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε με μεταπτυχιακές σπουδές  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε να εργάζεται πολύ νωρίς , πριν ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές της, όταν της προτάθηκε να αναλάβει τη διοικητική υποστήριξη του Πανεπιστήμιου και σε διάρκεια 3 χρόνων ανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης συντονισμού και υλοποίησης 3 μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Ακολούθως, για προσωπικούς  λόγους μετακόμισε στη Μυτιλήνη  όπου ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού σταθμού,  το πρωινό μαγκαζίνο τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε τοπική εφημερίδα.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων και Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και θεατρικές επιχειρήσεις. Αγαπημένη απασχόληση ήταν ως marketing & communications manager στο Make A Wish Ελλάδας.
Την τελευταία διετία έχει αναλάβει τη διεύθυνση Marketing και Δημοσίων σχέσεων στην Sofine που μεταξύ άλλων διοργανώνει την Athens Xclusive Designers Week.

Της αρέσουν τα ταξίδια και να πηγαίνει θέατρο όποτε μπορεί. Έχει δει εκατοντάδες παραστάσεις καθώς από παιδί πήγαινε στις σοβαρές παραστάσεις ενηλίκων. Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι περήφανη είναι η διοργάνωση μιας εκδήλωσης στο ΟΑΚΑ και ότι έχει πάρει συνέντευξη από τον μεγάλο σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελοπουλο και τον Θύμιο Καρακατσάνη. Στην προσωπική της ζωή είναι περήφανη που έχει ακόμα φίλες από το σχολείο και είναι πάντα δίπλα η μία στην άλλη και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. 
Γιώργος Πυρουνάκης
Entrepreneur & philosopher
Ο Γιώργος είναι αυτό που λέμε «επιχειρηματίας και φιλόσοφος της ζωής». Η ζωή του όλη είναι ανατρεπτική, αλλά και δημιουργική ταυτόχρονα. Παιδί Κρητικού και με μητέρα από τη Μάνη με διδακτορικό στην ψυχολογία, ο Γιώργος ανακάλυψε από μικρός την αξία της γνώσης και του να έχεις τη δική σου γνώμη, αλλά να ξέρεις και πώς να τη στηρίζεις. Απόφοιτος του Αρσάκειου στην Εκάλη, και με σπουδές Bachelor στο 3D Animation and Multimedia του Middlesex University, ήταν από τους πρώτους που επένδυσε  σε εργαλεία που θα ήταν γενικότερα χρήσιμα για έναν νέο επιχειρηματία.

Η ανατρεπτική του προσωπικότητα οδήγησε στη δημιουργία εταιρίας το 2014 με τον συνεργάτη του. Η εταιρία αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του για τη ζωή. Η ιδεολογία της One Two Six υποστηρίζει ότι η hardcore (music) κουλτούρα είναι αληθινή και μέσα από αυτή τα ρούχα της προωθούν και εναθαρρύνουν την ατομική αυτονομία και ελευθερία. Μέσα από τη One Two Six, ο Γιώργος εκφράζει αυτό για το οποίο ζει και πιστεύει.
Φανατικός οπαδός της λογικής και ξεκάθαρης έκφρασης, δε χαρίζεται σε κανέναν. Το πνεύμα του τον βοήθησε να αναπτύξει καλές εμπορικές και φιλικές σχέσεις με τα hardcore συγκροτήματα με τα οποία συνεργάζεται με αποτέλεσμα να στήσει τη δουλειά του στο Βερολίνο και να είναι από τους καλύτερους συνεργάτες για το merchandise που σχεδιάζει και παράγει για πώληση στις περιοδείες των συγκροτημάτων.

Όταν δε λείπει για δουλειά και για περιοδείες, επιστρέφει στην Ελλάδα για την ανάπτυξη της επιχείρησης εδώ μιας και τα ρούχα της One Two Six κατασκευάζονται εδώ. Του αρέσει να κινείται με το ποδήλατο, εκτιμά ένα καλό τατουάζ, μια καλή μπύρα και την καλή παρέα.

Μυστικοί καλεσμένοι

Η Σόφη Πασχάλη, ειδική και σε συνεντεύξεις χάρη στις σπουδές δημοσιογραφίες, και την εξέλιξη στην τέχνη των ερωτήσεων μέσω του προγράμματος coaching που ολοκλήρωσε, μπαίνει δυναμικά στον χώρο της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας energy coach σε συνδυασμό με το career coaching.
Write your awesome label here.
Created with