πετυχε τον στοχο σου

Υποτροφία PR-Brandifesto Masterclass 2021

Γιατί αποφασίσαμε να δώσουμε υποτροφίες

Εάν ακολουθείς την πορεία μου τόσα χρόνια, ήδη γνωρίζεις τον βαθμό στον οποίο είμαι δεσμευμένη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και της Ακαδημίας – και πλέον μέσω του νέου εγχειρήματος – σε όλους με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
Η συνεισφορά στην κοινωνία συνεχίζεται, όχι πλέον μέσα από τα Coaching Days Greece, αλλά μέσα από υποτροφίες για τα προγράμματά μας (Coaching Evolution Int’l Academy & PR-Brandifesto Academy).

Η Ακαδημία PR-Brandifesto είναι καινούρια στην ελληνική αγορά. Αν και το περιεχόμενο του προγράμματος είναι πρωτότυπο και για την αγορά του εξωτερικού, κάτι που κάνει εμένα και την ομάδα μου ιδιαίτερα περήφανους. Ωστόσο, έχουμε ένα παρελθόν στην εκπαίδευση, πάνω από 25 χρόνια, και δέκα χρόνια φέτος στην εκπαίδευση του coaching (από το 2011).

Η εταιρία μου, Coaching Evolution Int’l, που εδρεύει στο Λονδίνο, και την οποία έχετε γνωρίσει οι περισσότεροι μέσα από την Ακαδημία της, είναι γνωστή για την προσφορά της στην Ελλάδα ως προς τη δωρεάν εκπαίδευση στο coaching με τα θρυλικά διήμερα Coaching Days Greece και την παροχή coaching στα startups και τους νέους επιχειρηματίες στο Orange Grove (πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα).  Ήρθε η ώρα και για τη συνέχεια.

xoxo Pamela

Δίνουμε 6.350 ευρώ σε υποτροφίες

Μετά από τόσα χρόνια στην εκπαίδευση,  και με άλλους 3 εκπαιδευτικούς στην οικογένεια, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι ανά τον κόσμο να βρει κάποιος αξιόπιστα προγράμματα σε οποιονδήποτε τομέα που να συνιστούν καλή παιδεία.

Και επειδή πολλές φορές η παιδεία είναι ιδιαίτερα ακριβή, και σε αυτόν τον κόσμο οι ευκαιρίες δεν είναι τόσες πολλές όσες θέλουμε να νομίζουμε, αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών, εισηγητών και μεντόρων, να δώσουμε τη δυνατότητα σε μερικούς από εσάς να παρακολουθήσουν αυτό το 6μηνο πρόγραμμα δωρεάν δίνοντάς τους μία από τις υποτροφίες μας.

Αποφασίσαμε να είναι 10 οι υποτροφίες φέτος στο πρώτο μας τμήμα. Δέκα άτομα θα κερδίσουν την ευκαιρία να μάθουν όλα όσα χρειάζεται ένας νέος μετά το πανεπιστήμιο – ακόμα και όταν είναι φοιτητής – ένας ελεύθερος επαγγελματίας, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να στήσει μελλοντικά μια επιχείρηση ή έχει ήδη επιχείρηση, ακόμα και κάποιος που θέλει να προωθήσει τον εαυτό του ως επιχείρηση ή να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση της πώλησης και προώθησης με σωστό και ηθικό τρόπο.

Εάν, λοιπόν, θεωρείς ότι αξίζεις την υποτροφία, τότε σε προσκαλούμε, εγώ και η ομάδα των υπόλοιπων εισηγητών, να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρεις στα CTAs (κουμπιά με τον σχετικό σύνδεσμο) που υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα.

Το Πρόγραμμα Υποτροφίας PR-Brandifesto Masterclass

Τι είναι: Δωρεάν πρόσβαση στο σύνολο του 6μηνου προγράμματος PR-Brandifesto Masterclass για 5 χρόνια (την πρόσβαση που παρέχουμε και για τους λοιπούς μαθητές).

Ποιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση: 'Ολοι όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα όπως, για παράδειγμα, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, απόφοιτοι, influencers, επιχειρηματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Μέχρι πότε: η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι Παρασκευή, 23 Απριλίου, ώρα 17.00 (EEST,ώρα Ελλάδας).

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: Κυριακή βράδυ, 25 Απριλίου μέχρι τις 22.00 (EEST, ώρα Ελλάδας). Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους ΔΕΝ έχουν επιλεγεί να κάνουν εγγραφή με την έκπτωση που λήγει στις 27 Απριλίου, ώρα 17.00 GMT (ώρα Λονδίνου). Δες λεπτομέρειες στους Όρους Αγοράς.

Δε χρειάζεται να κάνεις καμία αγορά οποιουδήποτε προϊόντος για να συμμετέχεις στη διαδικασία των υποτροφιών. Παλαιότεροι μαθητές ή πελάτες και νέοι, άγνωστοι υποψήφιοι θα λάβουν ίση μεταχείριση.

Κριτήρια

Τα κριτήρια έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με
  • τη σοβαρότητα και βιωσιμότητα της πρότασης
  • την ικανότητα αξιοποίησης του περιεχομένου του προγράμματος
  • την ικανότητα να ακολουθείς οδηγίες και συμβουλές
  • την ικανότητα να παρουσιάζεις την ιδέα και τον εαυτό σου

Σημαντικές λεπτομέρειες

Η απόφαση των τελικών επιλεγμένων γίνεται από την ομάδα και είναι οριστική και αμετάκλητη.

Οι ιδέες και άλλα στοιχεία ευαίσθητου περιεχομένου παραμένουν απόρρητα και θα τηρηθεί εχεμύθεια και σεβασμός από πλευράς των κριτών και της εταιρίας.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει την υποτροφία εάν διακρίνει ανάρμοστη δημόσια ή προς την εταιρία (στελέχη, πελάτες, μαθητές) συμπεριφορά για τα δεδομένα της εταιρίας ως προς το τι συνιστά ηθική και σωστή συμπεριφορά. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο λογαριασμός του επιλεγμένου ατόμου θα κλείσει στην πλατφόρμα PR-Brandifesto. Σε περίπτωση εξωτερικής καταγγελίας (από τρίτους), θα διεξαχθεί έρευνα πριν ληφθεί απόφαση.

10 υποτροφίες σε περιμένουν!

Created with