Meet our instructors

They will teach you the skills you need to become a real
professional and thrive in your career.

Πάμελα Καραβά

achievement coach, ειδικοσ στο branding , δημιουργοσ και βασικη εκπαιδευτρια του προγραμματος 
achievement coach, ειδικοσ στο branding , δημιουργοσ και βασικη εκπαιδευτρια του προγραμματος 
σχετικα με την παμελα
Η Πάμελα είναι από τις παλαιότερες coaches στην Ελλάδα – ανήκει στην ομάδα των πρώτων πέντε από το 2007. Είναι η πρώτη που δημιούργησε και πιστοποίησε πρόγραμμα αμιγούς εκπαίδευσης coaching το 2013 ενώ προηγουμένως είχε φέρει το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα το 2011 όπου και δίδασκε μέχρι που πιστοποίησε το δικό της.

Έχει μεταπτυχιακό στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας από το Aston University, Birmingham.  Διδάσκει από τα 18 της.

Η εταιρία της, Coaching Evolution Int’l, με έδρα την Αγγλία, εστιάζει σε υπηρεσίες coaching σε εταιρίες, διδασκαλία τεχνικών coaching για νέους coaches μέσω της Ακαδημίας της (Coaching Evolution Int’l Academy), online προγράμματα coaching για όσους θέλουν απλά μια εισαγωγή σε αυτό (CoachGo, Your $90 Training), και τώρα στο branding, public relations, entrepreneurship & career coaching μέσω του νέου προγράμματος PR-Brandifesto, The Masterclass.

Με πελάτες στη Γαλλία, Αγγλία και Νέα Υόρκη, πλέον δουλεύει από την Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια οι συνεργασίες της ήταν σχεδόν αποκλειστικά με τα Ηνωμένα Έθνη με συγκεκριμένα projects. Περισσότερα για το έργο της μπορείς να βρεις στη σελίδα της εδώ.

Σόφη Πασχάλη

Energy coach, συγγραφεας, δημοσιογραφος, ειδικη σε πετυχημενεσ συνεντευξεις
Energy coach, συγγραφεας, δημοσιογραφος, ειδικη σε πετυχημενεσ συνεντευξεις
σχετικα με τη σοφη
Η Σόφη είναι πιστοποιημένη energy coach, συγγραφέας, δημοσιογράφος και συνεργάτιδα σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά στον τομέα της πνευματικής και σωματικής υγείας. Γνωστή στο ευρύ κοινό ως την αγαπημένη γυμνάστρια που εμψυχώνει το κοινό της με ενδυναμωτικές απόψεις, αποφάσισε να εστιάσει τον τελευταίο χρόνο σε σπουδές συναφείς με την αγάπη της που είναι η προώθηση της ψυχοσωματικής υγείας. Ολοκλήρωσε έτσι ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα coaching στην Ευρώπη και συνδυάζει τα πάντα με τον μοναδικό της τρόπο που αποτελεί και το προσωπικό της brand.

Επιχειρηματίας και η ίδια – αν και κρατά χαμηλό προφίλ στα επιχειρηματικά – με σπουδές δημοσιογραφίας από τη σχολή του Antenna, και πτυχίο στο marketing και τη διοίκηση επιχειρήσεων από το BCA, το βιογραφικό της είναι εξίσου γεμάτο με εκπαιδεύσεις στον τομέα της γυμναστικής. Έχει πιστοποίηση ως fitness coach από τη σχολή AF Studies, και επαγγελματικές πιστοποιήσεις yoga από τη Γερμανία, aerial yoga, kangoo, zumba, και dance yoga τα οποία αξιοποιεί στον χώρο της στη Γλυφάδα με τους μαθητές της.

 Έχει υπάρξει παρουσιάστρια σε ευ ζην θέματα, κυρίως γυμναστική και αυτογνωσία, σε διάφορες εκπομπές, όπως στην ενότητα γυμναστικής στο πρωινό Antenna  «10-1 Μαζί», στην ενότητα ευ ζην στην εκπομπή «Εxclusive» στον Alpha, στην ενότητα ευ ζην στην εκπομπή «Namaste» στο κανάλι Epsilon,  και στην ενότητα γυμναστικής στην εκπομπή «TVΜall» στον Alpha.

Η συμμετοχή της ως παίχτρια στο Survivor 2017 δεν ήταν τυχαία καθώς από μικρή έκανε πρωταθλητισμό και δοκίμαζε τις αντοχές της. Από την ηλικία των 8 ως την ηλικία των 18 περίπου έκανε ice skating ενώ έχει υπάρξει πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ και δρόμου ταχύτητας επί πάγου. Μεγάλη αγάπη της είναι η ενασχόληση με το σκι, θαλάσσης και βουνού. Είναι λάτρης των ταξιδιών με αγαπημένο προορισμό την Αφρική.

Ως αρθρογράφος  συνεισέφερε για 6 χρόνια στο site FThis όπου ενίσχυε τα μηνύματα που έχει δώσει μέσα από το βιβλίο της «Η Απάντηση Είσαι Εσύ».

Ο πατέρας της ήταν τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος και ιδρυτής της εταιρίας βουτύρου «Σαβόι». Παρόλα αυτά η Σόφη έχει διαμορφώσει τη δική της πορεία και με ειλικρίνεια δηλώνει ότι είναι περήφανη για το πείσμα της που δεν την εγκαταλείπει ποτέ και την ωθεί συνέχεια σε νέους δρόμους. Τα εμπόδια δεν την καθίζουν, αλλά τις δημιουργούν επιπλέον κίνητρο.

Τίμος Κουρεμένος

ειδικοσ στο digital marketing & social media, ο εκπαιδευτης μας για τα κολπα του zoom & instagram 
ειδικοσ στο digital marketing & social media, ο εκπαιδευτης μας για τα κολπα του zoom & instagram 
σχετικα με τον τιμο
«Δυστυχώς, δεν έχω μόνο έναν επαγγελματικό τίτλο καθώς κάνω πολλά και διάφορα πράγματα». Έτσι συστήνεται ο Τίμος ο οποίος παραθέτει μερικούς από τους τίτλους του: New Media Director, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Blogger, Αρθρογράφος για Tech, Digital Influencer Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Παραγωγός WebTV, Video Editor, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής.

Είναι οπαδός της δια βίου μάθησης οπότε έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, έχει ολοκληρώσει προγράμματα, διαβάζει βιβλία και επιδιώκει να έχει ως μέντορες μεγάλους δασκάλους και ειδικούς σε πάρα πολλούς τομείς όπως το Digital Marketing, Digital Advertising, Social Media Marketing, Growth Hacking, Digital Video Marketing, Video Editing, Video Coloring, VFX, Filmaking.

Ως προς τις σπουδές του, είναι μηχανικός ήχου και εικόνας, με πτυχίο bachelor από το ΤΕΙ Κρήτης, ειδίκευση στο ψηφιακό (digital) marketing, MSc στο Management of Business Information and Technology από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και επίσης bachelor στη δημοσιογραφία.

Είναι παραγωγός δημοφιλούς και ιδιαίτερα ψυχαγωγικής ραδιοφωνικής εκπομπής στην Ελληνική Ραδιοφωνία ενώ συχνά καλύπτει το τεχνολογικό κομμάτι σε τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας τα νέα από την τεχνολογία και τα social media και βίντεο που εξαπλώθηκαν ευρέως (viral).

Ο Τίμος έχει μια προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Με απόψεις που αφοπλίζουν, του αρέσει να βοηθά επιχειρηματίες να λύνουν τα ψηφιακά προβλήματα προτείνοντας δημιουργικές ψηφιακές λύσεις ή τους εκπαιδεύει μέσω σεμιναρίων να βρουν τρόπους να τα καταφέρνουν στην επίλυση τέτοιων θεμάτων μόνοι τους. Το digital content  που φτιάχνει για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στήριζονται στην αυθεντικότητα, τον καφέ και τις παρωθητικές του σκέψεις για τη ζωή και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε.

Αλίκη Μαρινάκη

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
σχετικα με την αλικη
Η Αλίκη είναι δημοσιογράφος, social media & PR manager. Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στα «Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης».

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, ρεπόρτερ και βοηθός αρχισυνταξίας σε τηλεοπτικές εκπομπές και ως συντάκτρια σε διάφορα ειδησεογραφικά site. To 2012 ίδρυσε τη δικιά της γυναικεία ιστοσελίδα με στόχο την ενδυνάμωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής των γυναικών. Τα επικοινωνιακά προσόντα, η δημιουργικότητα, η κριτική και αναλυτική σκέψη είναι τρία από τα προσόντα της που την οδήγησαν στον χώρο των social media.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διαχείριση των κοινωνικών μέσων και ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Εκτός από Digital PR έχει γνώσεις στο marketing, στο Design και στη φωτογραφική επεξεργασία.

Ως συνέχεια του ενδιαφέροντός της για τον άνθρωπο προχώρησε σε σπουδές coaching (πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών από τον οργανισμό Association for Coaching). Πιστεύει ότι μόνο αν αξιοποιήσουμε την επιστημονική βάση του coaching θα είναι αποτελεσματικό, οπότε συνεχίζει τις σχετικές σπουδές με βάση τη νευροεπιστήμη και νευροψυχολογία.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media εκφράζει τις απόψεις της για το τι σημαίνει αυτοεκτίμηση και ανάληψη ατομικής ευθύνης για καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα social media για την ίδια δεν είναι μόνο ένας τρόπος έκφρασης, έμπνευσης, διάδοσης γνώσεων και εμπειριών αλλά και σπουδαία επαγγελματικά εργαλεία που βασίζονται στην αυθεντικότητα και στη συνέπεια.

Η αγαπημένη πόλη της Αλίκης είναι η Βαρκελώνη την οποία επισκέφτηκε  το 2011 και έχει παραμείνει ερωτευμένη με την κουλτούρα των ανθρώπων, την αγάπη τους για τη ζωή και την αρχιτεκτονική της.

Ως αθλητική δραστηριότητα προτιμά το crossfit εσωτερικού χώρου και το τρέξιμο. Η στάση ζωής της είναι υπέρ της συνεχούς εκπαίδευσης, και καθώς δεν εφησυχάζει ποτέ, της αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται σε καινούριες ιδέες.

Σπύρος Ανδριανός

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ  "men of style", best-selling ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ podcast, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ  "men of style", best-selling ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ podcast, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
σχετικα με τον σπυρο
Ο Σπύρος είναι ιδρυτής του menofstyle.gr. Εμφανίζεται συχνά στα ελληνικά media καθώς είναι ο συγγραφέας του Άνδρας Αξίας: Πώς να Βάλεις Τάξη στο Χάος του Σύγχρονου Φλερτ, best seller στην ελληνικά αγορά, οικοδεσπότης του Απλά+Ανδρικά, του #1 ελληνικού podcast για άντρες και σταθερά στη ελληνική λίστα των κορυφαίων podcasts του Spotify και του YouTube με χιλιάδες οπαδούς στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με δυναμική και επιβλητική παρουσία, ο Σπύρος είναι πανευρωπαϊκά βραβευμένος manager, επιχειρηματίας, ομιλητής και συγγραφέας με κορυφαίες πωλήσεις, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την πετυχημένη και με κύρος εταιρική καριέρα του στις τηλεπικοινωνίες με σκοπό να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό όραμα.

 Ίδρυσε με δύο ακόμα ατόμα το Men Of Style το 2014, την πρώτη εταιρία προσωπικής  ανάπτυξης για άνδρες στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τους άντρες να βελτιώσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για σωστή επικοινωνία και καλύτερες σχέσεις και να αναδείξουν το δυναμικό τους.

Το Men Of Style έχει προβληθεί σε όλα τα μεγάλα media στην Ελλάδα ως καινοτόμα ιδέα και “success story” που έχει βοηθήσει εκατοντάδες άντρες μέχρι σήμερα, ενώ έχει καταφέρει να εισάγει στην ελληνική αγορά την έννοια της αυτοβελτίωσης για τους άνδρες. Ξεκινώντας με 3 άτομα, τώρα η εταιρία απαρτίζεται από 25 άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Σπύρος διαβάζει και σκέφτεται το επόμενο βήμα της εταιρίας. Λατρεύει τα ταξίδια, τις βόλτες στο βουνό, αλλά δεν είναι φανατικός οπαδός του scuba diving.

Μελίνα Μιχάλοβιτς

φωτογραφος, η εκπαιδευτρια μας στο digital marketing & το προσωπικο image
φωτογραφος, ο εκπαιδευτης μας στο digital marketing & το προσωπικο image
σχετικα με τη Μελινα
Η δημιουργική φωτογράφιση και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν τη Μελίνα να ξεχωρίζει στον κλάδο της. Η εξερεύνηση του κόσμου και η αγάπη της να παρατηρεί τα πράγματα γύρω της, είναι δύο από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με την τέχνη της φωτογραφίας.  

Διακεκριμένη φωτογράφος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαστρονομικής Φωτογραφίας με τίτλο "Εδώδιμα 2020-2021" όπου η φωτογραφία της με τίτλο "Ζουμερή Γλύκα" εκτέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και διακρίθηκε μεταξύ 309 συμμετεχόντων.  

Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, ως πρωταρχικό σκοπό έχει το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε project που αναλαμβάνει. Ο επαγγελματισμός της σε συνδυασμό με τον πρόσχαρο και επικοινωνιακό της χαρακτήρα, κάνουν τη συνεργασία μαζί της πάνω απ’ όλα ανθρώπινη.  

Ικανή να μεταμορφώσει ένα προϊόν ή ένα πρόσωπο σε πραγματικό έργο τέχνης μέσα από τον φακό της, η επαγγελματική της πορεία περιλαμβάνει συνεργασίες με εταιρίες κοσμημάτων, καταστήματα ένδυσης καθώς και lifestyle φωτογραφίσεις, φωτογραφίσεις επαγγελματικών χώρων και επαγγελματικά πορτρέτα.     

Στόχος της, η εξέλιξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κατερίνα Μπακογιάννη

ΣΥΝΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ MELON MEDIA, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ PODCASTING
ιδρυτρια & υπευθυνη περιεχομενου του pod.gr, δημοσιογραφος, η εκπαιδευτρια μας στο κοσμο του podcasting
Σχετικα με την κατερινα
H Κατερίνα είναι η γενική διευθύντρια και συνιδρύτρια της Melon Media, εταιρεία παραγωγής ενημερωτικών, ψυχαγωγικών και εταιρικών podcasts υψηλής ποιότητας.  Φοράει ακουστικά όταν περπατάει ή τρέχει, ή οδηγεί, δηλαδή συνέχεια.

Δεν χάνει επεισόδιο του «This American Life» που της θυμίζει το αγαπημένο της Σικάγο, όπου πήγε σχολείο και σπούδασε και φιλοδοξεί ότι κάποια μέρα όλα τα podcast της Melon Media θα ακούγονται έτσι.

Πριν από τα podcast, εργαζόταν σε μεγάλες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Θοδωρής Μουλός

growth hacker & marketer, ο εκπαιδευτης μας στο growth hacking & marketing
growth hacker & marketer, ο εκπαιδευτης μας στο growth hacking & marketing
σχετικα με τον απιθανο Θοδωρη
Ο Θοδωρής, γνωστός στον χώρο και ως ο «δικός σου Σύμβουλος Ανάπτυξης» σε σχέση με το growth hacking, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο να τρέχει πετυχημένα και επικερδή προϊόντα και υπηρεσίες software.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο Group CEO της εταιρίας GrowthRocks η οποία κατατάσσεται στην #1 θέση για το growth hacking παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα τρέχει το growthhackinguniversity.com και τα πετυχημένα προϊόντα viral-loops.com και growthjunkie.com. Μέρος της δουλειάς του αποτελούν επίσης διοικητικοί ρόλοι για εταιρίες ανά τον κόσμο και ξεχωρίζει για τις δεξιότητές του στην ενδοεπιχειρηματικότητα (intrapreneurship) και επιχειρηματικότητα (entrepreneurship).

Οι σπουδές του είναι ποικίλες στους χώρους της Ψυχολογίας, Λογιστική, Επιστήμη της Πληροφορικής (Computer Science) και Διοίκηση (Management). Είναι αυτονόητο ότι ως πρώην λογιστής και πρώην CTO (Chief Technology Officer), τα πάει καλά με αριθμούς και τεχνικά θέματα.

Είναι ομιλητής σε όλα τα μεγάλα συνέδρια που αφορούν στο growth hacking ανά τον κόσμο και επίσης λέκτορας στη Νέα Υόρκη στο NYU, Stern School of Business (Executive MBA). Έχει ζήσει και εργαστεί στο Παρίσι για πολλά χρόνια. Τώρα απολαμβάνει να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών διευθύνοντας και υποστηρίζοντας εταιρίες σε 16 χώρες.
Created with